Castelul Tepes

Idei de cadouri de Secret Santa pana in 100 lei

Cel mai asteptat moment din luna decembrie este Secret Santa. Toti colegii se strang impreuna, biroul se umple de rasete, de aplauze si de imbratisari. Dar, inainte de asta, se intampla adesea sa treci printr-un moment de panica, sa cazi pe ganduri si sa te intrebi: cum si unde pot sa gasesc cadoul potrivit intr-un buget care sa nu depaseasca 100 lei. Am facut noi pentru tine o selectie de cadouri perfecte pentru Secret Santa, amuzante, memorabile si care sigur vor bucura pe oricine.Iata care sunt propunerile noastre pentru tine:

1. Set patru pahare de shot-uri

Sunt colegi care nu beau alcool si colegi care isi incep toate petrecerile cu un shot. De fiecare data cer la bar shot-uri de care nu a mai auzit nimeni si, mai mult de atat, isi prepara singuri acasa diverse cocktail-uri delicioase. Pentru ei iti recomandam un set de pahare de shot-uri pe care sunt imprimate imagini cu cladiri celebre din Romania, de la Castelul Bran, la Palatul Parlamentului si biserica Sfantul Mihail.

2. Bratara dragostei

Legenda spune ca cine primeste bratara dragostei de Secret Santa va avea parte de dragoste tot anul. Acesta este cadoul perfect pentru cea mai buna colega sau prietena de la birou. Cu siguranta o va purta in fiecare zi si isi va aminti de dragostea si respectul tau pentru ea.

3. Cana din portelan

Desi aproape nimeni cu recunoaste, exista un concurs al celor mai cool cani de cafea de la birou. Cana Happy Traveller are sanse mari sa castige concursul, prin culoarea portocalie puternica, prin forma eleganta si portelanul de calitate din care este realizata. Cadoul perfect pentru colegii care inca nu si-au adus o cana cool la birou.

4. Cutiuta pentru bijuterii din ceramica

Cutia de bijuterii din colectia “Once Upon a Time in Romania” este cadoul perfect pentru colegele pasionate de bijuterii, in special cercei si inele. Este realizata din ceramica, sticla si metal si are o ilustratie feerica ce reprezinta imaginea unei fetite pe cal.

5. Stilou Transylvania

Scrisul de mana ne face mai creativi spun studiile, noi spunem ca stiloul Transylvania va face pe oricine sa scrie mai mult. In agenda, in jurnal, scurte povesti sau glume. Daca ai un coleg pasionat de scris, ofera-i cadou de Secret Santa stiloul Transylvania si, cu siguranta, o sa-ti multumeasca tot anul.

6. Cutiuta muzicala

Cutiuta muzicala este un cadou perfect pentru colegii pasionati de literatura si muzica. Cutia este prevazuta cu un ambalaj din carton pe care sunt imprimate imagini din basmul Ileana Sinziana de Petre Ispirescu. Cu ajutorul cheitei, cutia muzicala reda sunete clare din melodiile lui Johann Sebastian Bach.

7. Yoyo

Cateodata tot ce avem nevoie este sa ne intoarcem putin in copilarie, sa intram in lumea jocului si sa ne lasam dusi de val. Jocul Yoyo este cadoul perfect pentru colegii care isi doresc sa se mai distreze macar pentru o clipa ca atunci cand erau copii. Garantam ca va fi atractia biroului.

8. Set cescute din ceramica Horezu

Pentru colegii pasionati de bauturile calde de iarna, recomandam setul de patru cescute din ceramica de Horezu, lucrate manual. De la vin fiert, la ciocolata calda cu bezele, cafea cu lapte si scortisoara, toate bauturile lor preferate pot fi savurate din aceste cesti traditionale ce se incadreaza perfect in decorul de iarna.

9. Cutie de bijuterii Kisses from Transylvania

Nu doar o data ai auzit-o pe colega din birou ca nu isi mai gaseste bijuteriile, ii place sa le ia cu ea in vacanta, dar de cele mai multe ori le rataceste. Cadoul perfect pentru ea este cutia de bijuterii Kisess from Transylvania realizata din carton, cu manerul si inchizatoarea din metal. Cu siguranta o va bucura gandul ca de acum inainte toate bijuteriile vor sta in acelasi loc.

Speram sa te ajute recomandarile noastre si sa starnesti doar zambete in birou. Nu uita sa ne lasi un comentariu si sa ne scrii ce cadou ai ales din lista propusa de noi.

10 idei de cadouri de Mos Nicolae pentru toata familia
4 metode care te vor ajuta sa alegi cadoul potrivit de Craciun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian