Castelul Tepes

10 idei de cadouri de Mos Nicolae pentru toata familia

Cadourile primite pe neasteptate se transforma in cele mai frumoase amintiri. Asa ca, de Mos Nicole, te invitam la o provocare. Surprinde oamenii dragi, colegii, prietenii noi pe care ti i-ai facut anul acesta sau chiar strainii cu un cadou, oricat de mic ar fi. Pentru ca, inainte de a oferi un cadou te folosesti de puterea gestului, o putere care starneste zambete, trezeste emotii si uneste oamenii. Iata zece recomandari de cadouri diferite, pe care le poti oferi de Mos Nicolae.

1. Ulcior de lut

Imagineaza-ti doar sa ai acasa un ulcior de lut pe care poti sa-l umpli in serile de iarna cu vin fiert, iar in serile de vara cu apa rece. O bucurie simpla si pura care poate ajunge cu usurinta un ritual. Ofera ulciorul de lut prietenilor tai care apreciaza bucuriile simple, care se intorc adesea la traditii.

2. Cutie de lemn de cires

Bijuteriile cu poveste se pastreaza in locuri pe masura. Cutia de lemn de cires poate fi un cadou potrivit pentru o mama ce isi tine verighetele de argint prinse cu un ac de siguranta, semn ca dragostea dintre ei nu se va sfarsi niciodata sau pentru prietena ta care colectioneaza bijuterii vintage, le ingrijeste cu atentie si le stie povestea la fiecare in parte.

3. Geanta alba Once Upon a Time in Romania

Magia se raspandeste mai usor iarna, prin vremea de afara, prin gesturile noastre de afectiune, prin lucrurile pe care le purtam. Geanta alba Once Upon a Time in Romania este cadoul perfect pentru colega care iubeste feeria lunii decembrie si a sarbatorilor de Craciun si, mai ales, ii place sa cumpere cadouri si are nevoie de o geanta incapatoare.

4. Set espresso

Cafeaua este de multe ori un bun pretext, pentru a vedea un prieten de care iti este dor, pentru a cunoaste o persoana pe care o admiri sau chiar pentru o pauza. Pentru colegii care iubesc cafeaua si timpul pe care ea il ofera, iti recomandam setul espresso, format dintr-o cana si o farfurie din ceramica din colectia Kisses from Transylvania.

5. Portofel documente

Mai sunt si acei oameni care, atunci cand calatoresc, ratacesc biletul de avion, isi mai uita actele de identitate la poarta sau acasa. Anul acesta, Mos Nicolae poate sa le aduca un mic cadou salvator, un portofel de documente special conceput pentru calatorii, in care pot fi puse toate actele, tot ce este nevoie in acelasi loc.

6. Fluier traditional

Mos Nicolae poate avea si scopul de sustinere, de sprijin moral, scopul de a vedea potentialul din oameni si a le insufla incredere. Gandeste-te la un prieten care iti tot repeta cat de mult isi doreste sa invete sa cante la un instrument muzical, dar niciodata nu si-a facut suficient de mult timp pentru asta. Ofera-i cadou un fluier traditional si adu-l tu putin mai aproape de muzica.

7. Pix si jurnal Once Upon a Time in Romania

Fiecare idee scrisa este mai aproape de a fi creata, de a prinde viata. Ofera setul cadou cu pix si jurnal prietenilor care au multe idei, dar uita sa le noteze si apoi le pierd sau prietenilor antreprenori, visatori, calatori, oamenilor care iubesc cuvintele si le pun adesea pe foaie.

8. Bumper pentru telefon

Mos Nicolae poate fi cateodata si un mic salvator, al diminetilor, al serilor sau chiar al telefonului. Cu totii avem un prieten care isi scapa adesea telefonul din mana si care ajunge la service mai des decat la supermarket. Ofera-i cadou prietenului tau un bumper pentru telefon si fii cel care are grija de el.

9. Puzzle magnetic

Jocurile aduna oamenii impreuna, ii conecteaza, ii face sa uite de griji, probleme si provocarile zilnice. Un puzzle magnetic poate fi un cadou perfect pentru o familie cu copii sau pentru prietenii pasionati de jocuri si povesti, mai ales ca acest puzzle magnetic transpune fidel povestile „Punguta cu doi bani” sau „Capra cu trei iezi.

10. Papusa Vladut

Din tolba lui Mos Nicolae nu putea sa lipseasca papusa Vladut. Un cadou perfect pentru prietenii tai pasionati de filme horror, de povesti cu Dracula sau Vlad Tepes, dar si pentru copiii fascinati de basme si legende.

Gata lista noastra de cadouri, lista ta de nume este gata? Suntem convinsi ca ai gasit deja persoanele potrivite carora sa le daruiesti unul dintre obiectele recomandate de noi. Dupa ce ai oferit cadourile cumparate de la Art&Craft, scrie-ne si povesteste-ne daca s-au bucurat, nu vrem sa ratam nimic din povesta asta. Pana atunci, nu uita ca un cadou in plus, inseamna si un zambet in plus.

5 cadouri ce impresioneaza clientii si partenerii de afaceri
Idei de cadouri de Secret Santa pana in 100 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian