Cadouri pentru 8 Martie sub 100 de lei

Ne apropiem cu pasi repezi de 8 martie, Ziua Internationala a Femeii, o ocazie tocmai buna pentru a le multumi tuturor femeilor importante din viata noastra, indiferent ca vorbim de mama, sotie, fiica, sora, bunica sau o prietena. Si cum altfel le-am putea multumi mai bine si mai frumos daca nu oferindu-le un cadou de inspiratie romaneasca, un cadou ce le va starni zambete si le va trezi emotii?

Pentru a te ajuta sa alegi cadoul perfect pentru femeia draga tie, noi ti-am pregatit o lista cu cateva recomandari, care, cu siguranta, iti vor fi de folos.

Colierul dragostei Kisses from Transylvania

Colierul dragostei din colectia “Kisses from Transylvania” este o adevarata sursa de inspiratie pentru orice cadou daruit din suflet. Ofera-l cadou celei mai dragi fiinte din viata ta si, cu siguranta, il va purta in fiecare zi si isi va aminti de dragostea si respectul tau pentru ea.

Cutie de bijuterii Kisses from Transylvania

Orice femeie iubeste bijuteriile si vrea sa le ia cu ea in vacanta, dar sa le aiba bine organizate si acasa, nu-i asa? Cadoul perfect in aceasta situatie este cutia de bijuterii Kisess from Transylvania, realizata din carton, cu manerul si inchizatoarea din metal. Cu siguranta, o va bucura gandul ca de acum inainte toate bijuteriile vor sta depozitate in acelasi loc si, in plus, este si usor de transportat.

Pix si jurnal Once Upon a Time in Romania

Calatoreste mult si, in acelasi timp, ii place sa isi pastreze vii amintirile din vacante si sa ia notite despre toate locurile pe care le-a vizitat? Daca raspunsul este da, atunci setul cu jurnal de calatorie si pix Once Upon a Time in Romania este cadoul ideal pentru femeia care iubeste cuvintele si le pune adesea pe foaie. Sigur se va bucura sa strecoare cadoul din partea ta in bagaj si sa-l ia in toate calatoriile.

Cana din email Once Upon a Time in Romania

Cafeaua este, deseori, un bun pretext pentru a vedea o prietena de care iti este dor, pentru a cunoaste o persoana noua sau chiar pentru a lua o pauza. Pentru femeile care iubesc cafeaua si timpul de relaxare pe care ea il ofera, iti recomandam cana din email din colectia “Once Upon a Time in Romania”, inspirata din basmele si povestile romanesti.

Trufe de ciocolata cu crema de soc Kisses from Transylvania

Este binestiut faptul ca nu vei da niciodata gres oferind cadou ciocolata. Pentru o glicemie scazuta, pentru lipsa de energie sau, pur si simplu, pentru pofta de ceva dulce, trufele din ciocolata umplute cu crema din fructe de soc “Kisses from Transylvania” reprezinta cadoul ideal pentru femeia draga din viata ta.

Portofel Once Upon a Time

Un accesoriu nelipsit oricarei femei este portofelul. Iar daca aceasta este si bine compartimentat, cu buzunare pentru carduri, documente, bancnote si monede, atunci este cadoul perfect pentru orice femeie. Ofera-I in dar, de 8 martie, un portofel din colectia “Once upon a Time”, ilustrat cu Alba-ca-Zapada si, cu certitudine, iti va fi recunoscatoare mult timp de acum incolo.

Interviu cu Radu Fusea, fondator al platformei de turism traditional Travlocals.com
Palatul Parlamentului din Bucuresti – istorie si legende

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian