Donatie pentru Asociatia Provita

In perioada aceasta am inceput o serie de donatii umanitare in contextul actual al crizei COVID-19. Incercam sa ne punem cat mai mult in folosul comunitatii si sa sustinem cum putem noi mai bine clasele sociale defavorizate. Criza ii afecteaza pe ei mai mult decat pe noi, de accea cautam sa-i ajutam si sa le aducem un zambet pe buze, in special in preajma sarbatorilor pascale.

In Valea Screzii, jud. Prahova, se afla o tabara care gazduieste atat copii, adolescenti cat si persoane in varsta. Este vorba despre persoane defavorizate, copii orfani și alte categorii de persoane care nu au posibilitatea de a se sustine singuri. Noi am ales sa le sarim in ajutor si sa le oferim in apropierea Pastelui o bucurie dulce, care sa le umple masa de Paste si sa le faca ziua poate un pic mai buna.

Copiii cu care am interactionat au avut cele mai senine priviri si cele mai sincere zambete, suntem bucurosi ca am putut sa le aducem un gram de bucurie. Ei din pacate nu au posibilitatile copiilor din familiile intregi, cursul vietii lor este foarte diferit si de cele mai multe ori trist. Va invitam sa reflectati asupra acestor lucruri si daca aveti posibilitatea sa fiti de ajutor cuiva, oricui, faceți-o cu incredere, pentru ca actiunile dumneavoastra vor fi mai mult decat apreciate.

Cum petrecem Pastele in distantare sociala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian