Cum petrecem Pastele in distantare sociala?

Faptul ca trecem printr-o perioada dificila global nu inseamna ca nu trebuie sa ne bucuram de sarbatorile noastre favorite. Pastele se sarbatoreste intr-adevar in familie, eventual cat mai numeroasa de obicei, la noi romanii, cu toate generatiile prezente, de la cel mai tanar la cel mai intelept. Acum ca suntem in situatie de urgenta, trebuie sa adaptam aceasta sarbatoare.

Noi iti propunem sa descarci cele mai potrivite aplicatii de videoconferinta pe care le poti gasi, ajuta-i pe toti din familie sa le descarce si bucurati-va de gatitul sarmalelor impreuna, discutiile in contradictoriu privind cate grame de drojdie trebuie sa pui in cozonac sau afla cine o sa fie castigatorul la ciocnitul de oua rosii virtuale. Poate fiecare de pe partea cealalta a firului sa tina doua oua rosii, imaginandu-si ca urmeaza sa ciocneasca cu cealalta persoana. Nu este la fel, stim, dar ne adaptam!

In cazul copiilor incercati sa le dati cat mai multe lucruri interesante de facut, ca sa le distraga atentia de la a iesi afara. Intr-adevar ar fi mai placut afara in parc, dar explicandu-le sincer ce se intampla si oferindu-le alte activitati de facut, sigur vor avea si ei un Paste simpatic in familie.

Incercand sa mentinem toate aceste legaturi vii o sa reusim sa avem un Paste fericit chiar si intr-o situatie de criza! Cu multa rabdare si intelegere si mai ales empatie catre semenii nostri putem trece prin cele mai dificile situatii si tot vom iesi mai puternici si mai intelepti.

Venim in intampinarea dorintei de a impartasi momente cu cei dragi, mentinand echipa de vanzari online si aducand si pe masa gustari delicioase, dar mai ales prin oferta generoasa de oua incondeiate – un simbol permanent al Pastelui in Romania.

Echipa Art&Craft va ureaza un Paste fericit si sa fie perioada de izolare cat mai scurta!

Donatie catre Fundatia Carp
Donatie pentru Asociatia Provita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian