Donatie Institutului National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”

Cu ingrijorare vedem cum, azi 27 martie 2020, din 1292 de teste pozitive de COVID 19, peste 150 sunt din sistemul medical. Cum le putem arata sustinerea? Suntem intr-o criza nu numai de sanatate, dar e o criza in capacitatea de a raspunde, suntem sufocati de frustarea de a nu avea solutii.

Noi, Art&Craft Design, am avut scopul de a promova Romania, a trai clipe de bucurie si de a conecta generatii. Azi, scopul, cu toate ca ramane in inimile noastre, se transforma. Suntem alaturi de romani, vrem sa daruim, dar atentia se orienteaza catre cei care lupta pentru sanatatea noastra, a tuturor.

Donatia noatra catre Institutul National de Boli Infectioase “Prof. Dr. Matei Bals” nu este decat un mic gest care speram sa insenineze, chiar daca numai pentru cateva secunde, fruntile celor care stau cu pumnii stransi in spitale. Le multumim medicilor, asistentelor, felcerilor, oamenilor care asigura curatenia spatiilor. Suntem cu mintea si inima alaturi de voi in aceste zile, ne rugam pentru voi.

Donatia noastra nu este decat un gest care arata un profund respect si o profunda consideratie.

Va multumim!

Donatie Casa de Ajutor Reciproc Infratirea, nr 3
Distractie pentru toata familia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian