Castelul Tepes

5 cadouri ce impresioneaza clientii si partenerii de afaceri

Alegerea cadourilor pentru clienti sau parteneri de afaceri poate fi, de multe ori, o misiune aproape imposibila. Cadoul trebuie sa treaca de rigurozitatea colegilor si de filtrul tau personal, sa fie creativ si, daca se poate, util si bun de pastrat cel putin pana la urmatorul cadou. Ca sa nu te pierzi in abisul internetului plin de optiuni, am ales noi pentru tine cinci variante care cu siguranta vor urca in topul preferintelor.

1. Cadoul ce face clientul sa zambeasca si sa se intoarca in copilarie

Cand primesti un cadou ce contine o plosca din lemn si o farfurie din ceramica de Horezu nu poti decat sa zambesti, fix ca atunci cand bunica scotea painea calda din cuptorul de vara si te striga la masa. Pachetul Romanian Folk este sinonim cu nostalgia. Plosca de lemn va duce clientul cu gandul la serile de vara in care copil fiind isi petrecea ore in sir stand cu bunicul de vorba langa cazanul cu tuica, punea lemne pe foc si radea, iar bunicul i se parea cel mai mare chimist care controleaza un recipient ca un OZN. Farfuria de ceramica ii va aduce aminte de mamaliga cu branza si samantana pe care o manca cu pofta aplecat deasupra mesei mici rotunde de lemn, la care se inghesuia toata familia. Cele doua figurine din pachet sunt perfecte de pus pe birou, ca o poarta de acces catre copilarie unde nu existau griji sau probleme fara rezolvare.

2.Cadoul prin care il surprinzi cu atentia ta la detalii

Ii plac legendele, istoria, miturile, iar cu fiecare ocazie fuge sa mai viziteze un castel, un conac sau un loc in care poate respira putin aer de altadata. Iti povesteste cu entuziasm despre toate locurile pe care le descopera si tu il asculti cu atentie. Agenda si stiloul din pachetul Transylvania o sa-i fie de folos sa-si noteze toate povestile din locurile noi pe care le viziteaza, pralinele de ciocolata delicioase pot fi un motiv bun de intalnire la cafea, iar globul Transylvania ia va aduce putina stralucire biroului.

3.Cadoul cu care sigur nu dai gres

Ce poate fi mai placut decat sa servesti un ceai intr-un vas de ceramica personalizat cu Romania. Setul de ceainic si cana „Romania A Story to Tell” este creat dintr-o ceramica diferita, incat sa fie usor de transportat si utilizat. Cadoul va fi pe placul tuturor clientilor iubitorilor de ceai si nu numai, fiind perfect pentru zilele de iarna sau pentru o pauza de relaxare la birou.Pachetul Romania a Story to Tell contine si o cutie de fursecuri din colectia „Via Delice”, dar si o farfurie de ceramica ilustrata cu imaginile Ateneului Roman si Palatul Parlamentului.

4.Cadoul pentru toate gusturile

Nu exista om care sa nu iubeasca dulciurile pregatite in casa. Fragede, aromate, cu gem in care se simt fructele intregi si esente care iti dau impresia ca este zi de sarbatoare. Cadoul Taste of Romania va fi indragit de toti clientii sau partenerii de afaceri, contine o cutie de cornulete umplute asortate, o cutie de dulciuri romanesti asortate si o sticla de vin romanesc.

5.Pentru clientul ce viziteaza pentru prima data Romania

Am luat cate putin din traditiile Romaniei si le-am asezat in Pachetul Folclor. Format dintr-un glob muzical, o cutie de lemn pentru bijuterii sau accesorii, un penar din piele cu motive traditionale, un borcan cu dulceata de afine si un ou incondeiat cu suport de lemn, pachetul poate fi un cadou ideal pentru clientul care viziteaza pentru prima data Romania si isi doreste sa ia cu el acasa o bucatica din traditiile si obiceiurile pe care le-a descoperit aici. Setul este conceput special ca toate lucrurile sa treaca testul timpului si sa ramana mereu o amintire frumoasa la care clientul se poate intoarce cand ii va fi dor de Romania.

Noi spunem ca secretul unui cadou sta in mana celui care-l alege. Cu cat este mai implicat in procesul de cautare si de selectie cu atat cadoul va fi mai apreciat.Speram ca sugestiile de mai sus sa fie utile, iar clientii sau partenerii tai de afaceri sa se bucure de produsele noastre. Daca ai ales unul dintre pachete si le-ai oferit deja, lasa-ne un comentariu si spune-ne ce reactii ai starnit, ne-ar placea cu adevarat sa auzim povestea ta.

9 idei de cadouri pentru Halloween
10 idei de cadouri de Mos Nicolae pentru toata familia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian