Castelul Tepes

9 idei de cadouri pentru Halloween

31 octombrie. O zi cu sens diferit pentru fiecare cultura in parte sau poate pentru fiecare om in parte. De la ziua care anunta oficial trecerea in anotimpul rece, sfarsitul “jumatatii luminoase” a anului si inceputul “jumatatii intunecate”, pana la ziua in care cerurile se deschid si pe pamant se intorc spiritele rele. Pentru noi, romanii, 31 octombrie este ziua cu cele mai multe petreceri in oras. Organizate la birou, intre prieteni sau in cluburi, gazdele se intrec in concepte si tematici, iar participantii isi descopera noi puteri magice transformand obiectele din casa in costume unice.

Daca mergi la o astfel de petrecere si nu stii ce cadou sa-i oferi gazdei pentru a-i multumi pentru efort si invitatie, ti-am pregatit o lista cu 9 idei de cadouri perfecte pentru Halloween.

1.Sapca Bloody Famous

Un accesoriu creativ ce poate fi purtat in ficare zi, nu doar la petrecerea de Halloween. Sapca Bloody Famous, confectionata din bumbac 100%, este unica prin mesajul brodat pe partea din fata. Un cadou ce va scoate in evidenta gazda si ii va aduce zambetul pe buze.

2.Pachetul Bloody Famous: praline, cana cu mesaj amuzant si un glob cu Dracula.

Daca vrei cu adevarat sa surprinzi gazda petrecerii sau daca sunt mai multi organizatori, iti recomandam pachetul Bloody Famous, care ii va impaca pe toti trei. Pachetul contine o cutie cu praline cu crema de cafea de cea mai inalta calitate, alaturi de o cana de travel cu mesajul „Do not touch My Bloody Famous Drink” si un glob decorativ ce il are in interior pe contele Dracula.


3.Tricoul Bloody Famous

In seara de 31 octombrie este randul gazdei sa straluceasca, cum altfel daca nu purtand un costum amuzant, diferit si care atrage privirile tuturor. Pentru asta iti recomandam un cadou creativ si unic, tricoul Bloody Famous.


4.Agenda The Myth of Dracula

De Halloween legendele sunt cele care inlocuiesc realitatea, in care orice gest se poate transforma intr-un act de magie. De ce sa nu continui povesteaalegand un cadou desprins din miturile cu Dracula? Pentru asta iti recomandam agenda The Myth of Dracula.


6.Pix Transylvania

Dintre toate pixurile se diferentiaza el, cu mina neagra, intr-un ambalaj special sub forma de sicriu, creat pentru cei carora le face placere sa scrie de mana si sunt atenti la fiecare litera asternuta pe foaie. Un cadou potrivit pentru o gazda pasionata de scris.


7.Set de pahare pentru shot-uri

Un set de pahare pentru shot-uri este intotdeauna bine primit. Mai ales ca niciodata nu stii cand petrecerea are nevoie de un mic imbold pentru a continua. Gazda cu siguranta se va bucura de cele doua pahare cu tematica The Myth of Dracula.


8.Ochelari de soare Transylvania

Ochelarii Transylvania nu ascund asa de multe secrete precum zona, ci din contra, un lucru este sigur la ei, sunt utili pe tot parcursul anului, atat vara, cat si iarna, avand protectie UV 400. Orice gazda sau prieten s-ar bucura sa primeasca aceasta pereche de ochelari, cu un design simplu si un ambalaj creativ, in forma de sicriu.


9.Cana Bloody Famous

Completeaza colectia Bloody Famous cu aceasta cana care ii va aduce zambetul pe buze gazdei in fiecare dimineata si ii va aminti de petrecerea organizata, dar si de o seara de Halloween pe care nu o va uita curand.

Scrie-ne un comentariu si spune-ne la ce petrecere ai decis sa mergi de Halloween si, mai ales, ce cadou ai ales din lista propusa de noi.

10 Idei de cadouri pentru colegii de birou
5 cadouri ce impresioneaza clientii si partenerii de afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian