Castelul Tepes

10 Idei de cadouri pentru colegii de birou

Provocarile de la birou pot sa apara sub multe forme, sedinte neprogramate, intalniri prelungite sau chiar cadouri nepotrivite. Nimeni nu vrea sa fie tinut minte ca persoana care cumpara cadouri la intamplare, fara sa tina cont de felul de a fi al sarbatoritului. Noi venim in ajutorul tau si iti oferim zece sugestii de cadouri pentru zece dintre colegii tai pasionati de calatorii, filme horror, bijuterii, scris, dulciuri, traditii, camping, ceai si multe altele.

1. Colega care sta mai mult pe site-urile de bilete de avion decat pe Facebook

Pe laptop-ul ei sta mereu deschis un site de travel, fie cu oferte, fie cu destinatii pe care nu le-a vazut inca. Știe toate ofertele, asa ca este aproape agentia de travel a biroului. Calatoreste cel mai mult dintre colegi, iar la finalul anului ramane si cu zile de concediu. Este o inspiratie pentru toti de la birou si o bucurie cand se intoarce din vacante cu povesti si cadouri. Ca sa-i multumesti pentru toate cadourile aduse din jurul lumii, iti recomandam sa o surprinzi cu agenda Alba ca Zapada, in care ea sa isi pastreze vii toate amintirile din vacante. Sigur se va bucura sa strecoare cadoul din partea ta in bagaj si sa-l ia in toate calatoriile.

2. Colegul pasionat de filme horror

Filmele horror sunt pentru el noile comedii. Le-a vazut aproape pe toate si nu se sfieste sa povesteasca cu lux de amanunte scene pe care apoi nu ti le mai poti scoate din minte. Nu-l mai sperie aproape nimic, asa ca organizeaza adesea seri de filme horror in care colegii apar cu greu. In spirit de gluma, iti recomandam sa-l alegi un cadou amuzant prin care sa-i arati ca pasiunea lui face parte si din viata ta:cana Bloody Famous sau pralinele cu crema de cacao Bloody Famous, sigur o sa-l surprinzi.

3. Colegii pentru care gustarile sunt mai importante ca pranzul

Un covrig, o placinta, un cornulet si ziua trece. Nu incurajam saritul peste mesele principale, spunem doar ca exista si astfel de colegi care nu au niciodata mai mult timp pentru masa de pranz. Asa ca, de ziua lor, iti recomandam sa le oferi putin ajutor in alegerea gustarilor. Poti opta pentru Cornulete umplute Via Delice, Nuci Umplute Via Delice sau Saratele Crocante.

4. Colega care are mereu pe birou ceva dulce

Cand glicemia scade sau vin proiecte vineri la ora 18.00 toata lumea din birou da iama in dulapul secret al colegei. Acolo se gasesc mereu bunatatile, ciocolata, fructe uscate, napolitane si toate bomboanele bune care te ajuta sa ai mai multa energie. Pentru aceasta colega iti recomandam sa optezi pentru pralinele cu martipan si crema de migdale sau capsuni in ciocolata cu sampanie, ambele din colectia Kisses from Transylvania.

5. Colegii traditionali care scriu doar cu stiloul

Nu renunta la stiloul lor nici pentru cel mai frumos pix din lume. Il poarta cu ei tot timpul, in suport de piele, iar agenda arata de parca ar fi plina cu scrisori. Textele liniare, lizibile si frumos aranjate au creat invidie in birou si o dorinta de a scrie din nou asa, ca in copilarie. Pentru colegii pasionati de scris frumos iti recomandam pachetul Transilvania, contine stilou, agenda si praline de ciocolata.

6. Colega ce poarta in fiecare zi alte bijuterii

Inele cu piatra roz, piatra mare sau mica. Cate unul pe fiecare deget sau doar unul pe degetul mic. Toata lumea se intreaba unde gaseste asa de multe bijuterii frumoase si, mai ales, unde le depoziteaza. Cu siguranta colega ta o sa se bucure mult cand o sa primeasca cadou o cutie de bijuterii Kisses from Transylvania.

7. Colega pasionata de ceai

A inlocuit de mult timp pastilele cu ceaiul. Pentru dureri de cap recomanda ceaiul de musetel, pentru energie ceaiul verde, pentru relaxare ceaiul de lavanda sau indian. Biroul ei miroase in fiecare zi a flori, plante, condimente, iar restul colegilor se bucura de asta. Pentru colega pasionata de ceai, recomandam setul din ceramica Ceainic si cana – Romania A Story to Tell.

8. Colegii pasionati de camping

In fiecare weekend de vara pleaca cu cortul, iar iarna se aventureaza in alte tari. Le place sa-si petreaca timpul in natura si refuza vacantele in care este nevoie sa se cazeze la hotel. Le place sa-si gateasca singuri dimineata si sa bea cafeaua facuta la ibric in cani de metal. Daca ai colegi pasionati de camping, singur o sa se bucure cand o sa le daruiesti una dintre canile din metal Once Upon a Time in Romania.

9. Colegul cu tricouri amuzante

Este aproape cel mai asteptat coleg de la birou. In fiecare zi poarta un tricou sau un hanorac cu un mesaj sau desen amuzant. Este felul lui de a ajuta colegii sa zambeasca si sa aiba o zi mai buna. Ajut-l sa-si mareasca colectia de tricouri amuzante oferindu-i cadou un tricou cu un mesaj original.

10. Colega ospitaliera

Ii place sa gateasca acasa, dar si mai mult sa primeasca oaspeti. Organizeaza cine in cursul saptamanii sau petreceri in weekend si nimeni de la birou nu le rateaza. Gateste bine si organizeaza totul pana la cel mai mic detaliu. De la fata de masa, pahare, farfurii si servetele asortate. Pentru colega ospitaliera recomandam un cadou care cu siguranta o sa-i aminteasca de tine, Pachetul Casa Dulce Casa ce cuprinde o farfurie de Horezu, un set de doua brelocuri, o agenda Memories from Romania si o cutie de nuci umplute. Suna bine, nu?

Manastirea Curtea de Arges – o emblema pentru Romania
9 idei de cadouri pentru Halloween

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian