Cutie - Pictura motive florale

Amintirile din copilarie – obiecte traditionale integrate in stilul caminului tau

Te-ai gandit vreodata cum poti integra obiecte artizanale sau vase de lut traditionale, in stilul casei tale, creand un design deosebit? Cum poti readuce franturi din amintirile copilariei tale, chiar in casa ta? Daca anul acesta vrei sa improspatezi imaginea caminului tau si sa schimbi stilul camerelor, noi iti propunem cateva idei de folosire a obiectelor traditionale in decorul casei si modalitati de aranjare a mesei pentru diferite ocazii, folosind vase de lut originare din diferite parti ale Romaniei.

Foto Credit

Vremurile de demult reusesc intotdeauna sa ne aduca un strop de melancolie in suflet, iar bucataria de acasa si obiectele dragi noua, din copilarie, ne leaga de cultura, traditiile neamului, dar mai ales de familie. La Art & Craft, noi credem ca energia caminului poate fi mereu pozitiva, dar, mai ales, credem ca prin creativitate putem imbina mereu modernul cu traditionalul indiferent de locul in care ne aflam.

Foto Credit

Imaginea blanda a bunicii, casa batraneasca impodobita cu obiecte de mestesug, dar si cele mai gustoase mancaruri servite in oale simple de lut raman cele mai frumoase momente din perioada copilariei. Stim ca nu putem da timpul inapoi, insa putem pastra vie amintirea acelor vremuri cu ajutorul elementelor traditionale ce pot fi integrate subtil in decorul caminului.

Trebuie sa recunoastem ca bucataria este centrul universului unei familii, dar si locul unde se gateste si, de cele mai multe ori, se serveste masa. Astfel, vesela si accesoriile joaca un rol important atat in functionalitatea ei, cat si in atmosfera intalnita in acest loc. Chiar daca vremurile moderne aduc cu sine noi trenduri, stim sigur ca ceramica traditionala nu se va demoda niciodata. Pe langa rezistenta ei la temperaturile inalte, aceasta te va purta in timp de fiecare data atunci cand vei alege sa gatesti preparate traditionale romanesti.

Farfurie Horezu Ceasca din Ceramica de Horezu

Mai mult decat atat, cu ajutorul produselor Art & Craft, poti crea un set complet pentru aranjarea mesei, pentru evenimentele speciale, sarbatorite acasa alaturi de familie si prieteni dragi. Poti alege dintr-o varietate de farfurii, castroane si cani frumos colorate, dar si tacamuri din lemn, scultaptate cu grija si pictate manual, ce pot transforma decorul mesei.

Iata cateva produse pentru idei de aranjare in stil rustic:

De asemenea, vasele din lut pot transforma complet stilul caminului, daca sunt puse in locurile potrivite. Alege modele si culori asemanatoare pentru a crea un ton unitar, insa opteaza pentru diversitate in ceea ce priveste tipul obiectelor. Astfel ca, recomandam folosirea atat a farfuriilor pentru decorarea peretilor sau pieselor de mobilier, dar si a ulcioarelor, din care poti servi apa proaspata sau pe care le poti utiliza ca obiecte decorative sau pe post de vaze in care florile proaspete isi vor gasi mereu locul.

Iata cateva idei prin care poti anima stilul incaperilor, dar mai ales prin care poti aduce izul copilariei:

Ulcior ceramica Corund

Vas din ceramica de Corund

De asemenea, peretii camerelor pot fi decorati, cu farfurii artizanale, datorita culorilor vibrante si stilului versatil pe care le au. Acestea pot schimba total energia si imaginea caminului tau.

Daca ideile noastre, de inglobare a vechiului cu noul ti-au starnit interesul si pofta de reimprospatare a casei tale, te invitam sa iti lasi libera imaginatia si sa descoperi varietatea noastra de produse de ceramica populara si nu numai, ce se gaseste exclusiv pe site-ul Art & Craft, cat si in magazinele noastre din aeroporturi.

Spor la decorat!

6 orase din Romania pe care trebuie sa le vizitezi
Flori, baieti si fete, Art&Craft si Dragobete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian