Joc moara de 2 jucatori

Back to school: 6 articole pentru ca micutul tau sa fie pregatit de scoala

Numaratoarea inversa pentru un nou an scolar a inceput! Mai sunt doar cateva saptamani si cum sfarsitul vacantei e tot mai greu, atat pentru cei mici, cat si pentru parinti, vrem sa va dam cateva idei pentru a va organiza mai bine.

Pentru a uita de grijile inceputului de an scolar, Art & Craft a selectat 6 articole care ii sunt folositoare micutului tau si nu ar trebui sa-i lipseasca din ghiozdan. Acestea sunt realizate din materiale calitative, placute la atingere si rezistente in timp.

Cum sa te deosebesti de ceilalti colegi prin cateva rechizite altfel?

Unele dintre cele mai importante lucruri care trebuie sa se afle in ghiozdanul copilului tau sunt obiectele de scris. In categoria asta includem Stiloul Transylvania, Pix Vladut’s Story si Setul de 2 creioane. Stiloul Transylvania exprima eleganta, acest lucru este oferit in special de penita aurie,dar si de ambalajul realizat intr-un stil original. Setul de creioane este decorat cu pietre rosii, pixurile au diferite motive traditionale,detalii ce ofera un aspect aparte unor lucruri care ne sunt atat de utile. Toate au un design inspirat din celebra poveste a contelui Dracula. Interesant este faptul ca istorisirea a fost ilustrata jucaus, iar produsele realizate in acest stil te invaluie intr-o alta poveste decat cea originala.

In aceeasi maniera de poveste a fost creata si agenda Vladut’s Story. Are un design haios si original, dar si un accesoriu simpatic reprezentat de un semn de carte in forma de liliac. Cu aceasta agenda, micutul tau va avea un spatiu al lui unde va putea scrie si desena in voie.

O idee buna pentru a pastra ordinea pe banca este Suportul din Lemn – Gargarita (mare), care il va ajuta pe cel mic sa aiba la indemana toate creioanele sau pixurile. Pe langa faptul ca este extem de util, are si o cromatica vesela. Acest suport este sculptat si pictat manual, fiind realizat in intregime din lemn lacuit.

Iar pentru ca rucsacul sa fie complet echipat de scoala, nu trebuie sa uitam de penar. Putem opta fie pentru Penarul cu motive traditionale ce are un design original si este realizat in totalitate din piele, fie

pentru Penarul – Wachtmeister model 1, al carui imprimeu este reprezentat de opera artistului austriac Rosina Wachtmeister.

Pe langa cele 6 articole mentionate mai sus, nu uitati sa puneti in ghiozdanul micutului si ceva dulce care sa-I bucure in recreatie. Turta dulce cu ciocolata, Vladut’s Cookies, este o alegere care il va face sa zambeasca!

Jocuri de luat cu tine in vacanta
Cand se sarbatoreste Sfanta Maria?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian