Joc moara de 2 jucatori

Jocuri de luat cu tine in vacanta

Pentru momentele in care esti numai tu cu tine, poti opta si pentru jocul IQ test – Snur cu 3 placute. Acesta nu doar iti antreneaza memoria, ci iti testeaza si rabdarea. Testul este compus dintr-un snur legat la capete cu doua bile din lemn, ce trece prin trei placute de lemn. Obiectivul testului este acela de a elibera snurul de cele trei placute de lemn. Jocul are un grad de dificultate mediu, insa poate parea mult mai greu daca nu i se acorda o atentie totala.

Puzze din lemn  cu bile

Un joc ce o sa-ti puna mintea la grea incercare si care o sa te faca sa nu il abandonezi prea usor este IQ test – Constructie. Gradul de dificultate al acestui joc este unul ridicat, iar pentru rezolvarea acestuia este nevoie de multa concentrare. IQ test – Constructie se poate juca doar de o singura persoana. Il poti rezolva pe plaja in timp ce stai la soare, pe o pajiste inverzita, pe terasa pensiunii sau chiar in drum spre destinatia mult visata.

Puzzle din lemn de construit

Si cum in vacante, de cele mai multe ori, prietenii te insotesc, nu strica sa ai cu tine si un joc la care sa poata participa mai multe persoane. Poti alege pentru tine si amicii tai jocul Inchide cutia. Acesta se poate juca de o singura persoana, cat si de doua sau mai multe. Iar, pentru a deveni mult mai distractiv, ii puteti adauga cateva operatiuni de calcul.

Joc distractiv de patru jucatori

Chiar daca este timpul tau liber, plictiseala poate sa-si faca simtita prezenta uneori. Dar pentru ca acest lucru sa nu se intample, este bine sa ai in bagaj jocul Moara, tocmai pentru ca momentele petrecute impreuna cu prietenii sa fie pline de veselie. Acest joc implica multa concentrare si dezvolta abilitatea de anticipare a mutarilor jucatorului. Este o modalitate perfecta de a-ti testa memoria!

Joc moara de 2 jucatori

O calatorie pe plaiuri maramuresene
Back to school: 6 articole pentru ca micutul tau sa fie pregatit de scoala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian