Macca Vilacrosse

Recomandarile Art&Craft pentru weekend-ul acesta

Daca vremea nu te-a speriat si esti in cautare de targuri si evenimente deosebite, Art and Craft are urmatoarele recomandari pentru acest weekend:

Zilele Recoltei

Locul: Parcul Lumea Copiilor, Bucuresti

Perioada: 25 – 4 octombrie 2015

Chiar daca mai sunt doar cateva zile, inca mai poti vizita targul organizat in cinstea recoltei de anul acesta. Aici poti admira si cumpara cele mai frumoase legume si fructe. Totodata, poti sa te bucuri de cele mai gustoase preparate si bauturi traditionale.

Printre produsele pe care le poti gasi la acest eveniment se numara:dulciuri de casa, muraturi pentru iarna, diferite tipuri de branza, muschiulet afumat, pastrama, miere de albine si nelipsitul vin si must.

Sper ca ti-am facut pofta!

Festivalul de Bun Must…si Pastrama dupa Gust

Locul: Parcul National, sectorul 2, Bucuresti

Perioada: 1 – 4 octombrie 2015

Un alt eveniment ce sarbatoreste recolta de anul acesta si unde poti vedea cu ochii tai cum se face mustul adevarat si cum se prepara cele mai bune bucate, cum ar fi: purcelus la protap, papricas de pui la cazan, sarmalute, mamaliguta si gratare de toate felurile etc.

Pe langa aceste minunate feluri de mancare, poti sa admiri si sa cumperi obiecte facute de mesteri populari din toate zonele Romaniei si sa asculti muzica pentru toate gusturile si pentru toate varstele: etno, dance, folclor autohton.

Bounty Fair- Eveniment de handmade in aer liber

Locul: Casa Universitarilor, str. Dionisie Lupu 46 (aproape de Gradina Icoanei, la intersectia strazii Arthur Verona cu Dionisie Lupu).

Perioada:3-4 octombrie 2015, intre orele 11.00 – 19.00

Pret bilet intrare: 5 lei (copiii pana la 14 ani beneficiaza de intrare gratuita)

Daca iti plac lucrurile handmade si iubesti produsele originale, lucrate cu atentie, nu ai voie sa lipsesti de la acest eveniment. Te asteapta peste 50 de artisti romani care isi vor expune obiectele lucrate si vor sustine ateliere pentru copii.

Nu vor lipsi nici mancarurile si bauturile traditionale.

Expat Fair Bucharest- primul targ de servicii dedicat strainilor care locuiesc in Romania

Locul: The Ark – la intersectia strazii Uranus cu Calea Rahovei

Perioada: 3 octombrie 2015, intre orele 9.00 – 18.00

Pret bilet: 30 lei

Expat Fair va fi punctul de intalnire intre expatriatii dornici sa se informeze, sa descopere si sa se integreze mai usor in Romania si specialisti care le pot oferi astfel de informatii, precum si oferte speciale.

Evenimentul va cuprinde trei parti: targ, workshop-uri si sesiuni de networking, avand o agenda plina pe intreg parcursul zilei. Sunt confirmati peste 14 expozanti si vorbitori si peste 25 de sponsori si sustinatori logistici ai evenimentului.

Agenda evenimentului va fi asadar una plina de informatie si inspiratie, atat pentru cei deja cunoscatori ai locurilor, cat si pentru cei abia sositi.

Art and Craft este partener al acestui eveniment si ne poti gasi la standul nostru.

Te asteptam cu drag!

Destinatie de weekend: Alba Iulia
Ce poate face un turist in Bucuresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian