Cutie cornulete umplute

Din retetele bunicii – cornulete umplute

Copilarie, un cuvant cu o incarcatura de emotii si amintiri frumoase, de vacante in care singura noastra grija pe care o aveam era joaca, de traditii si bucate facute cu multa dragoste, dar mai ales, de iubirea nemarginita a bunicilor. Vremurile de demult reusesc intotdeauna sa ne aduca un strop de melancolie in suflet, dar parca de fiecare data ne sunt mai aproape cand gustam una dintre retetele care ne-au indulcit copilaria.

Bucataria de acasa, dibacia prepararii bucatelor ne leaga de cultura, traditiile neamului, dar mai ales de familie. Sarbatorile sau onomasticile au fost dintotdeauna prilej de desfatare al simturilor si gusturilor, iar pentru bunicile gospodine, mamele, matusile sau vecinele erau momente potrivite pentru a-si pune in practica cele mai reusite retete de prajituri si placinte. Rar gaseai o casa in care sa nu existe pe masa platouri pline cu faguri, nuci si cornulete. Da, acele cornulete fragede, umplute cu gem si nuca sau cu rahat, foarte aromate, care se topeau in gura si pe care le degustai cu atata pofta.

Cornulete umplute, o sugestie de prezentare

Te invitam sa faci o incursiune in timp si sa iti amintesti de gustul autentic al acestora.Fie ca pleci intr-o calatorie prin tara sau fie ca sarbatoresti o zi alaturi de familie si prieteni, cornuletele umplute de la Via Delice sunt desertul ideal care iti vor aduce aminte de dulcea copilarie.

Cornulete umplute, Happy Tour

La Art & Craft Design gasiti cornulete umplute cu gem sau cu rahat preparate dupa retete traditionale cu ingrediente alese cu grija, dar mai ales 100 % naturale. Fie ca doriti sa le degustati sau fie ca vreti sa le oferiti cadou, cornuletele sunt ambalate intr-o cutie eleganta ce poate fi oricand personalizata cu ganduri bune pentru cei dragi.

Cutie cornulete umplute

Daca v-am starnit curiozitatea, dar mai ales pofta de dulciurile copilariei, va invitam sa incercati bunatatile produse de Via Delice pe care le gasiti exclusiv pe site-ul nostru si in magazinele Art&Craft din aeroporturile din toata tara.

10 obiecte pe care le iei in bagaj pentru prietenii din strainatate
Ce nu stiai despre Craciun: obiceiuri si superstitii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian