Magnet ceramica clasic

10 obiecte pe care le iei in bagaj pentru prietenii din strainatate

10 obiecte pe care le iei in bagaj pentru prietenii din strainatate

Cu siguranta ai prieteni in strainatate, iar atunci cand mergi in vizita,de cele mai multe ori nu stii ce cadouri sa alegi pentru a le alina dorul de tara sau poate pentru a le prezenta meleagurile romanesti. Intotdeauna cautarea darurilor potrivite ne pune intr-o mare dificultate: ce sa alegem, cum sa nu dam gres sau cum sa facem ca acel cadou sa fie cu adevarat apreciat dincolo de zambetele si multumirile de complezenta.

Pentru ca o mana de ajutor este intotdeauna binevenita, noi iti propunem 10 obiecte pe care le poti oferi oricand persoanelor dragi din strainatate.

1. Nuci umplute

Pentru ca gustul copilariei nu se uita niciodata,nucile umplute de la Via Delice sunt un prilej de a trezi amintiri din bucataria bunicii. Sunt realizate dupa o reteta traditionala, din ingrediente naturale si unde mai pui ca ambalajul poate fi personalizat cu un gandurile tale bune?

Nuci umplute de la Via Delice Nuci umplute de la Via Delice

2. Jocul Ludo

Fie ca vrei sa il daruiesti unui adult sau unui copil, cu siguranta va fi un cadou binevenit. Jocul Ludo confectionat din lemn de bambus este un joc clasic ce se reinventeaza mereu si te provoaca sa fii competitiv, dar mai ales reuseste sa stranga prietenii dragi in jurul mesei si sa creeze clipe de neuitat.

Joc din lemn Ludo

3. Pachet Memories from Romania

Daca iti doresti sa oferi un cadou aparte care sa mentina vii amintirile despre Romania, pachetul Memories from Romania este alegerea perfecta. Acesta contine: un ceas din lemn in forma hartii Romaniei, o agenda, un set de doua mascote folclorice, un borcan de dulceata de gutui cu miez de nuca, un ou incondeiat cu suport din lemn, dar si o punga cadou. In cazul in care iti doresti sa inlocuiesti anumite produse, trebuie sa stii ca pachetul poate fi configurabil, totul pentru ca prietenii tai sa se bucure de darul ales de tine.

Pachet Memories From Romania

4. Pachet Destination Romania

Daca inca nu au vizitat Romania este momentul sa le oferi o “invitatie” pentru destinatia ideala, unde pot petrece clipe minunate si pot descoperi cladirile istorice si peisajele de vis. Pachetul Destination Romania contine o agenda pentru a-si putea nota ce trebuie neaparat vizitat, o cutie de trufe de ciocolata, dar si o ciocolata Cities, o papusa in port popular si un ou incondeiat cu suport din lemn.

Pachet Destination

5. Glob muzical popular

Un suvenir romanesc original este si globul muzical ce reproduce una dintre cele mai celebre melodii populare romanesti, “Ciuleandra”. Decorat cu un simbol sacru in cultura romaneasca, floarea vietii, globul ilustreaza patru dansatori in port popular prinsi intr-o hora traditionala ce te poarta cu gandul la iernile petrecute in satul bunicilor, unde traditiile se tineau necontenit.

Glob ciuleandra

6. Castron cu urechi – Ceramica Balasz

Retetele mamei sau ale bunicii s-au transmis din generatie in generatie, iar bucatele alese aveau intotdeauna un gust aparte. Pe langa ingredientele naturale, vasele din ceramica erau secretul fiecarei gospodine. Alege un castron din ceramica Balasz decorat cu motive populare romanesti pentru ca mancarurile preparate de prietenii tai sa aiba gustul Romaniei de altadata.

Castron cu urechi din ceramica Balasz

7. Nuga asortata

Un desert delicios care isi merita un loc pretios in bagaj este si nuga asortata din colectia de dulciuri a lui Vladut. Fie ca vor fi purtati in zilele copilariei, fie ca vor descoperi pentru prima data gustul, bucatile de nuga asortate cu migdale, fistic, alune, stafide si nuci vor fi un cadou numai bun de savurat.

Nuga asortata Vladut's Story

8. Glob Transylvania

Povestile cu contele Dracula vor avea si mai mult farmec cu ajutorul globului Transylvania. Acesta se remarca prin stilul sau elegant si misterios, specific colectiei “Transylvania”.Cu macheta castelului Bran ce este iluminata intr-o culoare rosie, acest glob va fi un cadou deosebit pentru prietenii pasionati de vampirii Transilvaniei.

Glob Transylvania

9. Cana Bloody Famous

Si pentru a ramane in atmosfera misterioasa a vampirilor, un alt obiect pe care il poti lua in bagaj este si cana Bloody Famous. Cu un mesaj pe masura, aceasta va aduce multe zambete pe chipul prietenilor tai.

Cana Bloody Famous

10. Magnet din ceramica

Nu putem incheia lista cadourilor fara sa precizam si mult cunoscutul magnet de frigider. Magnetul confectionat din ceramica, viu colorat si pictat manual va aduce autenticitate si originalitate oricarui frigider.

Magnet ceramica clasic

Conecteaza-te la traditie chiar in centrul Bucurestiului!
Din retetele bunicii – cornulete umplute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian