Macca Vilacrosse

5 terase frumoase din Bucuresti unde poti lucra sau citi o carte

Ne apropiem cu pasi repezi de vara, vremea este din ce in ce mai calduroasa, motiv pentru care ne este tot mai greu sa lucram 8 sau mai multe ore pe zi la birou sau sa stam inchisi in casa, citind o carte. Ce este de facut in acest caz? Ei bine, noi am facut un research si venim in intampinarea voastra cu solutia salvatoare: cateva terase in aer liber, in Bucuresti, o oaza de liniste in care voi sa puteti lucra cu drag si spor, fara a fi deranjati.

Iata, mai jos, propunerile noastre:

Ceainaria Infinitea (Strada Doctor Grigore Romniceanu 7, Bucuresti) reprezinta decorul ideal in care sa savurati un ceai bun si sa va pregatiti proiectele pentru birou sau sa devorati o carte. Ceainaria este foarte primitoare atat in interior, care este amenajat ca o sufragerie, cat si in exterior, sub forma unei gradini umbroase si racoroase, decorate cu lampi, candelabre si felinare.

Ceainaria Serendipity (str. Dumbrava Rosie nr.12, Bucuresti) este ascunsa intre ziduri acoperite de iedera, pe care le puteti descoperi doar daca dati la o parte tufele de trandafiri de la intrare. Este locul cu ceai, turta dulce si leagane, in care puteti gasi liniste, relaxare si inspiratie pentru a lucra cu placere si a va definitiva sarcinile de la birou sau pentru a va intalni cu partenerii de afaceri.

Gradina Verona (Pictor Arthur Verona 13-15, Bucuresti) este locul magic, care, desi este situate chiar in centrul capitalei, este ferit de agitatia bulevardelor bucurestene. Gradina este amenajata atat cu mese mici, care sa favorizeze discutiile intime sau lucrul de unul singur, cat si cu mese mai mari, pentru iesirile cu prietenii. Iar daca va nimeriti printre cei norocosi, va puteti bucura chiar de un hamac.

Gradina Eden (Calea Victoriei 107, Palatul Stirbey, Bucuresti) este locul care reuneste bloggerii, designerii, muzicienii si pe toti cei care doresc sa se bucure de liniste in mijlocul unei jungle urbane, in care se aude doar ciripitul pasarelelor. Gradina este plina de verdeata, amenajata cu mobilier de lemn, un pat, un hamac, un cort si doua zone cu rogojini.

La Vlaicu (Str. Aurel Vlaicu 47, Bucuresti) este ceainaria in care zgomotul orasului nu patrunde, muzica nu exista, iar atractia principala o constituie o gradina prietenoasa de vara, plina cu verdeata si flori. Gradina este amenajata cu mese, fotolii si canapele din lemn de bambus, dar si cu un foisor si un cuptor de caramida. Pentru cei care vor sa aiba parte de o liniste deplina pentru a-si desfasura activitatea, La Vlaicu este locul ideal.

Castelul Bran – intre istorie si actualitate
Castelul Peles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian