Cutie - Pictura motive florale

Art & Craft trezeste dragostea pentru folclor in cadourile corporate de Paste

Sarbatorile Pascale se apropie asa ca echipa noastra de la Art & Craft a creat, pentru partenerii vostri de business, cateva pachete corporate cu produse traditionale romanesti si obiecte unicate, lucrate manual, care surprind o parte din energia si frumusetea Romaniei. Cu aceste idei de cadouri iti vei surprinde partenerii, colaboratorii sau angajatii si sunt perfecte pentru a-ti arata recunostinta fata de acestia.

Speram ca ideile noastre sa te ajute in daruirea unui cadou special si incarcat de traditii romanesti.

Pachetul Romanesc

Recomandam daruirea acestui pachet unor persoane cu dor de casa si de rustic. Daca ai, printre clientii si partenerii tai, oameni nostalgici, care tanjesc dupa gustul din copilarie, cornuletele Via Delice si nucile umplute vor trezi amintiri din bucataria parintilor si bunicilor.

Pentru cei care indragesc motivele traditionale romanesti, farfuria de ceramica de Horezu si oul incondeiat, completate de o sticla de vin sec, Merlot marca Budureasca, formeaza cel mai inspirat cadou.

Pachetul destination Romania

Dupa cum sugereaza si numele, aceasta idee de cadou este numai buna de daruit unui partener sau unui client strain, care isi doreste sa afle mai multe despre traditiile si gusturile romanesti. Cutia de trufe de ciocolata „Greetings from Romania”, ciocolata cu lapte Cities si mini agenda Destination Romania indulcesc si coloreaza atmosfera, prezentand cele mai grandioase cladiri ale Romaniei, prin ambalajele lor vesele.

De asemenea, folclorul local acapareaza acest pachet, prin papusa imbracata intr-un port popular viu colorat si unou incondeiat manual. Astfel, produsele, atent selectionate de catre echipa Art & Craft, au rolul de a starni curiozitatea in descoperirea, mai in amanunt, a Romaniei.

Pachetul folclor

Pentru colaboratorii pofticiosi si pasionati de bunataturi romanesti autentice, dar, mai ales, de folclorul arhaic, va recomandam cu siguranta acest pachet corporate ce contine un borcan cu o delicioasa dulceata de afine ca la mama acasa.

Nu ne-am oprit doar la gusturi, intrucat tara noastra este renumita atat pentru portul popular, cat si pentru muzica si obiceiuri. Iar acest pachet a fost gandit sa aduca un strop din fiecare particica a culturii traditionale romanesti, prin intermediu globului muzical, a cutiei din lemn pentru bijuterii, a penarului din piele cu motive traditionale si a vestitului ou incondeiat.

Pachetul love Romania

Pentru cei care iubesc frumosul arhaic transpus in obiecte moderne, credem ca aceasta idee de cadou este binevenita fiindca integreaza produse din gama fashion – cum ar fi o agenda si o rama foto acoperita cu matase, viu colorate, la care adaugam oul incondeiat cu motive traditionale romanesti.

Mai mult decat atat, pachetul transmite ideea de finete si estetic, care caracterizeaza trasaturile culturii Romaniei, prin intermediul cutiei de trufe de ciocolata fina, „Greetings from Romania” si sticlei de vin din gama Budureasca.

Daca inspiratia va indruma catre alte idei de personalizare a pachetelor cadou, trebuie sa stiti ca fiecare continut poate fi schimbat cu oricare alte produse comercializate de noi. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la adresa de mail comenzi@artandcraft.ro

Primavareste romaneste!
Tu stii ce semnificatii au obiceiurile si traditiile pascale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian