[rev_slider alias=”slider-1″]

Povestea noastra

Din dorinta de a aduce bucurie clientilor romani si celor care viziteaza tara noastra, misiunea Art & Craft este aceea de a construi un concept care promoveaza Romania contemporana, prin produse de inspiratie romaneasca. Din momentul in care apare ideea si pana la momentul cand este daruit celor dragi, fiecare produs Art&Craft poarta cu el grija noastra si dorinta de a duce mai departe povestea Romaniei.

Respectand valorile romanesti si dorind sa oferim o gama cat mai diversificata de produse, am integrat in colectiile Art&Craft, articole pline de inspiratie si creativitate.

Colectiile Art & Craft includ produse fabricate in toata lumea dupa concepte ale designerilor romani. Gusturile delicate sunt datorate celor mai fine ciocolate, trufe si prajituri bazate pe retete traditionale din Romania. Produsele autentice de arta populara, unicate, sunt colectate de la mesteri din intreaga tara si alese individual de membrii echipei noastre.

Daca va doriti un moment de apreciere a Romaniei de azi, asa cum o vedem noi sau vreti sa impartasiti cu cei dragi o experienta traita in spatiul romanesc si sa le oferiti un dar de acasa, Art&Craft este locul potrivit.

Va asteptam cu drag in magazinele si brand corner-urile noastre din aeroporturile Henri Coanda Otopeni, Sibiu, Targu Mures, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Bacau, Suceava, in magazinul Art & Craft din incinta Baneasa Shopping City, precum si pe www.artandcraft.ro si pe pagina de Facebook RomanianArt&Craft.

Valorile noastre

Noi punem in valoare elemente ale spatiului romanesc.

Traim intr-un climat organizational echilibrat.

Cautam si implementam solutii creative.

Toate actiunile noastre sunt orientate spre crearea bucuriei clientului.

Intelegem si transmitem eficient informatia.

Luam decizii si ne asumam raspunderea.

Bine nu este suficient. prin dezvoltarea continua vrem sa fim excelenti.

Program de lucru
Luni: 8:00 – 16:30
Marti: 8:00 – 16:30
Miercuri: 8:00 – 16:30
Joi: 8:00 – 16:30
Vineri: 8:00 – 16:30
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis
Cariera

Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, puteti trimite C.V.-ul dumneavoastra la adresa office@artandcraft.ro.

Urmariti-ne pe Instagram

Street Style
Instagram has returned invalid data.
Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian