Informatii livrare

Costuri de livrare

Tariful de livrare pe teritoriul Romaniei este de 17 lei pentru comenzile cu un total de sub 199 lei iar pentru comenzile cu un total de peste 199 lei asiguram transport gratuit.

De asemenea, putem efectua livrari si pe teritoriul Uniunii Europene, dar pentru aceste livrari costul se schimba lunar in functie de supra taxa perceputa pe combustibil de catre curieri. Pentru un cost exact va  rugam sa ne comunicati pe adresa de e-mail comenzi@artandcraft.ro adresa exacta de livrare si vom reveni in cel mai scurt timp cu informatiile necesare.

Predarea coletelor catre curier

Art & Craft colaboreaza cu firma de curierat Fan courier si puteti urmari statusul comenzilor pe adresa https://www.fancourier.ro/en/awb-tracking/.

Comenzile plasate pe site de luni pana vineri pana in ora 14:00 sunt predate curierului in aceeasi zi, iar cele dupa ora mentionata sunt predate a doua zi lucratoare.

ATENTIE!!! In cazul comenzilor care se plaseaza vineri (dupa ora 14:00), sambata sau duminica vor fi preluate si predate curierului luni. Va multumim pentru intelegere.

Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un consultant va va comunica telefonic sau prin e-mail durata de expediere a produselor dorite.

Confirmare adresa de livrare:

Confirmarea se va face in scris pe email sau la telefon.

In cazul in care Art&Craft nu si-a putut indeplini obligatia de livrare in termenul comunicat, Clientului ii va solicita livrarea intr-un termen suplimentar si in cazul in care livrarea nu se va face nici la aceasta data ulterioara, atunci Clientul va avea dreptul sa renunte la comanda.

In aceasta situatie, Art&Craft va rambursa Clientului sumele platite in temeiul contractului in termen de maximum 7 zile de la data la care Clientul a comunicat decizia de terminare a contractului.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la numarul +40730711728 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail comenzi@artandcraft.ro.

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian