Donatie Casa de Ajutor Reciproc Infratirea, nr 3

Dragii nostri, dorim sa fim cat mai aproape de cei care azi sunt categoria cu grad de risc maxim de infectare cu noul virus COVID 19, bunicii nostri. Nu putem sa le fim aproape, dupa cum stim, recomandarea de pastrare a distantarii sociale, se aplica mai ales in interactiunile cu cei de varsta a treia.

Insa, ce putem face, este sa le daruim acele momente de placere care chiar conteaza. In primul rand sa stie ca ne gandim la ei, in al doilea rand sa le dam bucuria gustului bun. Noi, suntem alaturi de ei, le aratam ca ne pasa, donand din delicioasele dulciuri pe care le avem catre Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Infratirea, nr.3.

Am vrea sa putem face mai mult, vom face in continuare actiuni care sa fie in accord cu propriile valori, spre deosebire de anii trecuti, cand gesturile noastre de binefacere au fost impartasite in comunitatea restransa Art&Craft, de azi am hotarat sa va includem si pe voi.

Dati un telefon celor care va sunt dragi, faceti lucruri care mai sunt posibile, de ajutorare – uneori poate fi mai simplu decat credeti, de la a duce o paine la a-i ajuta cu preluarea sacului menajer. In acelasi timp, respectati distanta recomandata si toate celelalte recomadari, aveti grija de sanatatea fizica, emotionala si intelectuala a voastra si a comunitatii voastre!

Daca doriti sa ne impartasiti din ceea ce faceti ne gasiti pe facebook @romanianartandcraft si pe Instagram @romanianartandcraft.

 

Palatul Parlamentului din Bucuresti – istorie si legende
Donatie Institutului National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian